fbpx

Mobiel reparatie: dit zijn de meestvoorkomende kwaaltjes en reparaties!

Is je mobiel kapot en weet je niet wat voor mobiel reparaties er zijn? In sommige gevallen is het duidelijk wat voor mobiel reparatie je moet nemen, bijvoorbeeld wanneer je iPhone scherm vervangen moet worden, of een Samsung achterkant. Soms is het echter het geval dat je niet zo goed weet waarom je mobiel niet naar behoren werkt. In dit artikel legt Yaarreparatie.nl in Rotterdam uit welke meestvoorkomende kwaaltjes bij welke mobiel reparatie hoort!

Welke mobiel reparatie heb ik nodig?

Hieronder volgt een lijst met wat voor onderdelen de meeste telefoons hebben. Daarbij staat er wat de symptomen er van zijn wanneer deze stuk is. Zo weet jij welke mobiel reparatie je nodig hebt en hoeveel dit je gaat kosten!

Oplaadpunt

Laadt je mobiel niet of slecht op? Dit kan aan de oplaadpunt van je telefoon liggen. Soms is het schoonmaken van het oplaadpunt genoeg. Wanneer het probleem echt in je mobiel zit, kun je kiezen om je oplaadpunt te laten vervangen.

Microfoon

Kan de ander je niet of nauwelijks horen tijdens het bellen? Of is het geluid slecht of afwezig wanneer je een filmpje maakt? Dit kan zijn omdat je microfoon van je telefoon kapot is. Een microfoon reparatie voor je mobiel kan het probleem verhelpen.

Luidspreker

Is het geluid slecht wanneer je een filmpje wilt afspelen of wanneer je je mobiel gebruikt om muziek hardop te luisteren? Laat dan je luidspreker van je toestel repareren!

Camera voor of achter

Wanneer het beeld wazig is bij je camera, kan een camera reparatie aan je toestel het probleem verhelpen. Zo maak je binnen de korste keren weer haarscherpe foto’s!

 

Oorspeaker

Hoor je niks wanneer je met iemand anders belt? Dan kan het zijn dat je telefoon een oorspeaker reparatie nodig heeft. Na reparatie kunt u weer bellen als gewoon!

Powerknop

Is uw powerknop kapot of zit het vast? U kunt ervoor kiezen om uw powerknop te vervangen zodat uw telefoon weer naar behoren werkt.

Volumeknop

Het kan voorkomen dat uw volumeknop lastig te gebruiken is. Wanneer schoonmaken van de volumeknop niet helpt, is het mogelijk om uw volumeknop te vervangen om het weer werkend te laten maken.

Muteknop

Is uw muteknop lastig in gebruik? Gaat deze stroef of is het helemaal kapot? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te vervangen zodat uw telefoon weer gemakkelijk op stil kan worden gezet!

Homeknop

Werkt de homeknop van uw mobiel het niet meer? Dit kan uitermate vervelend zijn sinds de homeknop vaak wordt gebruikt. Kies er daarom voor om deze te laten vervangen wanneer het probleem het gebruik van uw telefoon belemmerd.

Trilmotor

Heeft u uw mobiel op trilstand staan, maar trilt uw telefoon niet wanneer u wordt gebeld? Laat dan uw trilmotor van uw telefoon vervangen. Hierdoor kunt u uw telefoon weer op een werkende trilfunctie zetten!

Waterschade

Is uw telefoon in het water gevallen of op een ander manier blootgesteld aan vloeistof? Wij kunnen uw telefoon repareren! Omdat door waterschade meerdere componenten aangetast kan worden moet er eerst onderzoek worden gedaan voordat er een reparatie kan plaatsvinden.

Software

Heeft uw toestel een probleem wat niet duidelijk aan een component kan worden toegeschreven? Het kan zijn dat er een software fout is. Hierbij is er meer onderzoek nodig en kunt u contact opnemen met Yaarreparatie.nl!

Niet gevonden wat er mis is?

Staat je mobiel reparatie er niet tussen? Geen probleem! Ook dan kan Yaarreparatie.nl in Rotterdam je helpen. Neem contact met ons op, of kom met je mobiel langs de winkel. Zo kunnen we alsnog achter komen wat voor mobiel reparatie je nodig hebt om weer een werkend toestel te hebben!