fbpx

Merk: Sony

Sony reparatie Rotterdam

Heb je een Sony reparatie in Rotterdam nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of het scherm van je toestel nou gebarsten is of een onderdeel moet worden vervangen, wij hebben de benodigde ervaring en expertise in huis om jouw Sony toestel op professionele wijze te herstellen.

Je telefoon is in 15 minuten gerepareerd

Wees niet bang dat je je toestel voor een lange tijd kwijt bent bij een reparatie, wij voeren een Sony reparatie in Rotterdam uit in gemiddeld 15 minuten! We bieden je graag een kop koffie of thee aan terwijl je wacht, dan ben je ongeveer een half uurtje later weer compleet mobiel!

Wat voor reparaties voeren wij uit?

Wat voor defect je Sony toestel ook heeft opgelopen, wij kunnen het repareren! Wij gebruiken uitsluitend alleen originele onderdelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de volgende veel voorkomende reparaties aan zoals schermreparatie, batterij vervanging, oplaadpunt reparatie, speaker reparatie, camera reparatie, moederbord reparatie of vervanging. Klik hier om alle Sony reparaties te zien.

3 maanden garantie

Als je bij ons je Sony reparatie in Rotterdam laat uitvoeren verzekeren wij je van een garantie van maar liefst 3 maanden! Dan heb je zekerheid dat alles goed gerepareerd is. Daarnaast hebben we ook nog eens een niet goed geld terug garantie!

Maak direct een afspraak!

Wij hebben al veel klanten blij mogen maken met een Sony reparatie in Rotterdam. Ben jij de volgende? Klik dan hier om een afspraak te maken in onze winkel in Rotterdam. Of info@yaarreparatie.nl

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Telefoon of  tablet reparatie?

Is je telefoon of tablet stuk? Wij repareren ‘m. Kom langs in één van onze winkels of stuur je toestel op.