fbpx

Merk: Samsung tablet

Samsung reparatie Rotterdam

Heb je een Samsung Galaxy Tab reparatie in Rotterdam nodig? Wij repareren gebarsten schermen, kapotte camera’s en meer! Kom eens langs in onze winkel in Rotterdam en we zorgen ervoor dat je tablet weer zo gloed als nieuw is. Onze specialisten hebben hiervoor de juiste ervaring en expertise.

Wij repareren je tablet in 30 minuten

Je hoeft niet bang te zijn dat je je tablet voor een lange tijd kwijt bent als je ons een Samsung reparatie in Rotterdam laat uitvoeren. Het kost onze specialisten gemiddeld 30 minuten om je telefoon te repareren. Dus neem plaats in onze winkel, drink een warme kop koffie of thee en we geven je telefoon een half uur later weer compleet nieuw terug!

Welke reparaties kunnen wij uitvoeren?

Wij voeren een groot aantal verschillende Samsung reparaties uit zoals schermreparatie met originele onderdelen, luidspreker vervangen, oorspeaker vervangen, Wifi-antenne vervangen, achterkant vervangen. Klik hier voor alle Samsung reparaties.

Je krijgt bij ons 3 maanden garantie

Laat ons je Samsung Galaxy Tab reparatie in Rotterdam uitvoeren en je krijgt 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel! Dat geeft zekerheid. Ben je toch niet helemaal tevreden met de reparatie? Niet goed, geld terug!

Maak nu een afspraak in onze winkel

Wij hebben al veel klanten mogen verblijden met een Samsung reparatie in Rotterdam. Moet jouw Galaxy Tab ook worden gerepareerd? Klik in dat geval hier om een afspraak te maken met specialist! Of neem contact op via  info@yaarreparatie.nl

Kies jouw model

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Telefoon of  tablet reparatie?

Is je telefoon of tablet stuk? Wij repareren ‘m. Kom langs in één van onze winkels of stuur je toestel op.